Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Beton Acidat

April 6, 2012 | No Comments

Catalog Acid Stain, Nuvolato

Pardoselile din beton acidat sunt create cu ajutorul acizilor speciali pe baza de saruri metalice care penetreaza betonul si ii schimba acestuia, din punct de vedere chimic, culoarea, pentru a produce efecte de unice si permanente. Acizii creaza efecte de culoare variate, vargate sau translucide foarte asemanatoare nuantelor pietrelor naturale sau aspectului invechit.
Pardoselile din beton acidat sunt unice si irepetabile. Acestea isi pierd aparenta banala si capata o frumusete bogata si naturala. Spatiile comerciale stralucesc prin pardoselile colorate, cu intretinere usoara. Durabilitatea si rezistenta culorii betonului acidat este superioara suprafetelor din beton imbracate in coloranti acrilici care se pot consuma, dezagrega sau coji. Datorita reactiei lor chimice cu betonul, acizii folositi de Floor Art devin parte a suprafetei, nu se dizolva, nu se crapa, nu plesnesc, nu se cojesc, ci rezista cat betonul.


Adauga un comentariu