Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Beton decorativ – Nuvolato

January 26, 2017 | No Comments

Beton Nuvolato – pardoseala unica, sofisticata si moderna

Beton de calitate, materiale anterior amestecate si colorate, de o rezistenta sporita si montaj cu operatori calificati: acestea sunt ingredientele pavajului Nuvolato. Pardoseala din beton cu aspect Nuvolato se poate monta peste sisteme de incalzire in pardoseala, necesitand turnarea unei grosimi minime de 5 cm din beton de calitate tip C20/25 sau C25/30.

Ca si pavajele tratate cu acizi, pardoselile din beton Nuvolato sunt extrem de practice din punct de vedere al curatarii si se intretin usor. Tratamentul Ideal Hard care le protejeaza intra in profunzimea suprafetelor de beton pentru a le sigila, a le face mai dense, mai dure, pentru a le trata anti-praf si pentru a le face rezistente la tocire si mai impermeabile.

Pardoseala beton Nuvolato_3bis Pardoseala beton Nuvolato_2bis Pardoseala beton Nuvolato_6bis

Acest pavaj este ideal pentru magazine, showroom-uri, locuinte, hoteluri, restaurante, centre comerciale. Pardoseala din beton Nuvolato se poate folosi la interior avand aspect ,,prafuit“ sau de ,,fidea“, dar o versiune speciala a acestei pardoseli este oferita pentru exterior, unde finisajul este mai grunjos, pentru a evita alunecarea.

Catalog Acid Stain, Nuvolato