Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tratamente Pardoseli Industriale

January 12, 2011 | No Comments

Catalog produse Flooring_Chemicals I.W.
Milioane de euro sunt cheltuite in fiecare an pentru intretinerea normala si extraordinara a pardoselilor industriale. O mare parte a acestor bani ar putea fi economisiti daca s-ar fi facut o proiectare adecvata si daca s-ar fi acordat o mai mare atentie tipului de tratament de protectie realizat pe pardoseala.
Pardoseala industriala este, de obicei, ultima “etapa” care se realizeaza la constructia unui edificiu industrial, apoi, de cele mai multe ori, din resurse financiare modeste si din graba, pardoseala devine tratata cu produse “la oferta” sau cu produse care nu indeplinesc exigentele reale ale clientului. Aceasta este o greseala mare, care comporta cheltuieli ulterioare considerabile. A interveni asupra pardoselii comporta de fapt mult mai multe probleme decat mentinerea unui perete.
Totusi, majoritatea persoanelor dau o mai mare atentie culorii de aplicat pe pereti, decat tipului de tratament de aplicat pe pardoseala.
O parte a acestei probleme este cauzata si de confuzia creata de o piata care ofera 1000 produse egale si adesea solutii complicate pentru a fi luate in calcul. Dar care sunt cu adevarat cerintele pietei? De ce trebuie sa protejam cu adevarat pardoselile noastre de beton?

Prin parteneriatul avut cu firma italiana Ideal Work, Concrete Art este propune trei produse inovatoare pentru protectia de suprafata a suprafetelor din beton cat si tratamentul pardoselilor industriale.

 

 

IDEAL HARD Intaritor lichid, mareste rezistenta suprafetelor din beton, are proprietati anti prafuire, garantat 10 ani.

AQUAPEL-S Lac pe baza de solvent, protejeaza betonul impotriva substantelor anti-inghet (sare, etc.) .Tratament impotriva fenomenului de inghet dezghet.

PETROTEX-S Lac pe baza de apa ce ofera protectie impotriva uleiurilor, benzinei, motorinei.