Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Portofoliu Pardoseli

November 29, 2010 | Comments Off on Portofoliu Pardoseli

Va prezentam o mica parte din lucrarile realizate de firma noastra cu tehnologiile speciale pentru pardoseli. Materialele sunt de cea mai buna calitate, fiind importate de Concrete Art de la partenerul italian Ideal Work. Deasemenea, au fost puse in opera cu specialistii nostri ce au fost formati la cursurile de specialitate efectuate la producatorul materialelor.

  Pardoseli Microtopping – lucrari Floorart
Pub Bucuresti Bar Bucuresti Blaturi
Magazin
Magazin
Locuinta Magazin H2O
Mobexpert
Locuinta
Pub Restaurant
Rezidential

Microtopping se caracterizeaza prin rezistenta sporita la trafic, iar din punct de vedere estetic produsul corespunde celor mai noi tendinte in domeniul pardoselilor decorative putand fi astfel recomandat cu succes pentru zone rezidentiale, cafenele, restaurante, magazine. Microtopping poate fi aplicat atat pe pardoseala cat si pe pereti, trepte sau blaturi. Culorile de baza sunt alb sau gri peste care se pot aplica acizi personalizand suprafata. Se preteaza incalzirii in pardoseala.

 

  Pardoseli Epoxidice decorative/industriale – lucrari Floorart
Locuinta Locuinta Locuinta Murfatlar
blank
Tipografie
 Cladire birouri

Rasina – un produs inovativ ce reflecta evolutia in domeniul pardoselilor decorative. Cu acest produs pot fi aplicate pardoseli industriale sau decorative, obtinandu-se suprafete plane, fara rosturi, mate sau lucioase care corespund celor mai exigente cerinte. Se pot realiza combinatii de culori, se pot insera stikere sau alte obiecte rezultand suprafete unice puternic personalizate.

 

  Pardoseli Poliuretanice decorative/industriale – lucrari Floorart
Club Bucuresti
Piata Bucuresti
Cantina fabrica Hala de productie

 

  Pardoseli beton acidat – lucrari Floorart
Berarie Bar Restaurant

Podelele din materiale pe baza de acizi sunt create cu ajutorul acizilor speciali pe baza de saruri minerale care penetreaza in beton si schimba din punct de vedere chimic culoarea pentru a produce efecte de culoare unice si permanente.

 

  Pardoseli beton polisat / Nuvolato – lucrari Floorart
Copsa Mare
Bar Locuinta

Pardoselile obtinute cu ajutorul acestui sistem se remarca prin rafinament, eleganta si unicitate. Pardoseala Nuvolato se poate folosi la interior avand aspect prafuit sau de fidea, dar o versiune speciala a acestui pavaj este oferita pentru exterior, unde finisajul este mai grunjos, pentru a evita alunecarea.