Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Beton Amprentat

August 17, 2011 | No Comments


Catalog Beton Amprentat

Cartela Culori Hardener

Cartela Culori Release Agent


Pavajul din beton amprentat
  pastreaza caracterul practic al suprafetelor din beton insa il transforma pe acesta intr-o suprafata ce recreaza frumusetea pietrei naturale, a rocii, a caramizii si chiar a lemnului.
Pavajul amprentat este turnat monolit, astfel ca nu va fi subiectul decantarilor si depunerilor.
Aceasta este diferenta mare in comparatie cu pavajele din piatra naturala sau dale care, in plus sunt mai sensibile la schimbarile de temperatura.

Pavajul din beton amprentat elimina din start problema buruienilor care cresc printre pietre, dovedindu-se ideal pentru curti, piatete, trotuare, zone pietonale, centre comerciale, hoteluri, parcuri de divertisment (care in mod normal necesita operatiuni ample de intretinere).
Betonul amprentat este usor de intretinut, designul si culoarea acestuia raman nechimbate in decursul anilor deoarece sunt unul si acelasi cu betonul si nu sunt suprapuse.Este rezistent la razele ultraviolete si nu necesita o intretinere speciala. In fiecare zi, an dupa an, pavajul din beton amprentat poate fi curatat si spalat ca orice alta suprafata din beton, mentinandu-si caracteristicile originale de-a lungul timpului.
Mai multe informatii pe www.concreteart.ro


Adauga un comentariu