Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Pardoseli Decorative pentru incalzirea in pardoseala

January 10, 2014 | No Comments

Ultimii ani au venit cu optiuni multiple in domeniul sistemelor de incalzire pentru locuinte,  o varianta din ce in ce mai prezenta fiind incalzirea prin pardoseala. Se ridica astfel intrebarea cu ce va fi acoperit acest sistem. O pardoseala compatibila cu incalzirea prin pardoseala trebuie sa indeplineasca anumite conditii atat estetice cat si tehnice. Sistemele propuse de noi care se preteaza incalzirii prin pardoseala sunt urmatoarele:

Pardoseli pe baza de rasini si Microtopping:
Ambele sisteme pot crea pe pardoseala un design unic si irepetabil. Sunt pardoseli turnate monolit intr-o grosime de 2 mm peste un strat suport foarte bine nivelat: sapa autonivelanta, sapa semiumeda. Conditia obligatorie ce trebuie respectata inaintea aplicarii lor este efectuarea a catorva cicluri de racire-incalzire a sistemul de incalzire prin pardoseala pentru ca sapa sa poata lucra.

microtoping microtoping-pardosela

Pardoseli Nuvolato si Acid Stain
Sunt pardoseli care se preteaza incalzirii in pardoseala, avantajul lor fiind inlocuirea sapei ce se toarna deasupra sistemului de incalzire prin pardoseala reducand semnificativ costurile. Sunt pardoseli care se toarna in grosimi de minim 5 cm, finisajul fiind de asemenea personalizabil.

acid acid-pardoseala

 

Din punct de vedere tehnic, spre deosebire de alte tipuri de pardoseli pretabile la incalzirea prin pardoseala, cele mai sus mentionate sunt usor de aplicat,  in cazul lor nu apare problema realizarii unei legaturi solide intre sapa si pardoseala: rasina si microtoppingul fac corp comun cu sapa, montajul lor nu se realizeaza in sistem flotant si astfel nu exista riscul aparitiei unui strat de aer intre sistemul de incalzire si pardoseala, iar pardoselile din beton polisat sau acidat sunt turnate direct peste incalzire nemaifiind necasara aplicarea altor straturi deasupra. Sistemele prezentate cresc randamentul instalatiei.

Din punct de vedere estetic, finisajul este ales de client in functie de nevoile si preferintele acestuia, putand rezulta o pardoseala mata sau lucioasa, intr-o singura culoare sau in combinatii de culori, pardoseala poate fi patata sau se pot alege culori uniforme, poate fi rugoasa sau puternic finisata, se pot alege modele geometrice sau asimetrice. In ce priveste design-ul posibilitatile sunt nelimitate.

 


Adauga un comentariu