Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Scara – parte integranta a locuintei

December 17, 2013 | Comments Off on Scara – parte integranta a locuintei

epoxy afumati 9Scara interioara este fara indoiala un element de decor important in orice locuinta. De cele mai multe ori, scara este o zona neglijata, spatiul alocat ei este unul restrans pentru a economisi cat mai mult din spatiul incaperii. Daca nu este amenajata aceasta are un aspect tern, banal, neatragator, singurul ei rol fiind de a face trecerea de la un spatiu la altul.

Pentru noi, scara a devenit un factor de interes iar propunerea de idei noi si indraznete de decorare face parte din ansamblul solutiilor oferite pentru amenajarea casei dumneavoastra. Asadar scara trebuie sa se integreze in decor si sa creeze o continuitate cu pardoseala, cu mobilierul si cu restul obiectelor din locuinta. Propunerile noastre s-au concretizat in urmatoarele lucrari:

 epoxy 1Scara acoperita cu rasina epoxidica

Rasina epoxidica aplicata pe pardoseala si trepte creaza o suprafata lucioasa, placuta la vedere care se imbina armonios cu elementele designului modern. Balustrada din sticla integreaza scara facand-o parte componenta din spatiul locuintei. Deoarece rasina are o textura diferita daca este aplicata pe suprafete verticale fata de cele orizontale, s-a ales varianta realizarii contratreptelor din sticla vopsita cu rasina epoxidica. Astfel se creaza o legatura intre balustrada si trepte, efectul final fiind unul remarcabil.

 

 

mt trepteScari acoperite cu Microtopping

Microtopping este un sistem pe care l-am aplicat cu succes pe trepte, contratrepte si suprafete verticale. Este foarte rezistent, efectele ce se pot realiza din acest material sunt incredibile, facand atat pardoseala cat si scarile, adevarate opere de arta.


Nu se mai accepta comentarii.